Projecte per el Celler de Can Roca

La intervenció artística als jardins del Mas Marroch – Celler de Can Roca

Artista: Manu vb Tintoré

 Les línies de força de l’intervenció escultòrica estan construïdes al voltant dels eixos conceptuals i compositius següents:

  1. L’integració formal de l’obra amb l’arquitectura proposada. La escultura recupera la forma de la cúpula, utilitzant, com és el cas de l’arquitectura, 18 unitats de costelles “similars” a les 18 unitats estructurals de l’edifici, en aquest cas alliberades dels criteris arquitectònics  de resistència estructural i geometria.
  1. L’integració conceptual de l’obra amb els criteris constructius de l’arquitectura. La construcció de la escultura respecta els valors de sostenibilitat  en els processos constructius, en particular la recuperació dels materials de rebuig de la pròpia construcció arquitectònica.
  1. La voluntat de reflectir el caràcter lliure i universal de la cuina creativa d’avantguarda del Celler de Can Roca sense deslligar-se del territori al seu nivell més local.
  1. La proposta  d’una escultura aèria formalment plena d’elegància i vitalitat en concordança amb la finalitat del lloc i amb la forma esfèrica de la cúpula. Materials orgànics, asimetries, colors pixelats i sobrietat del conjunt escultural.

http://www.smartbuilding.city/homepage-2/84-obra-nueva/231-nueva-escultura-mas-marroch
IMG_7425

IMG_7417

IMG_7427

IMG_7432

IMG_9248

IMG_9112IMG_9136mas marroch 03 REDUX

Exif JPEG

Exif JPEG

cuerdasIMG_7430IMG_74392015-08-13 15.21.002015-08-14 18.19.442015-08-19 19.08.39


 
%d blogueurs aiment cette page :